Timmie Tikt - 8 Januari 2003

Daar is die dan, na een lange onderbreking van de grote vreetfestijnen, een nieuwe Timmie Tikt. En we staan aan de vooravond van een bewogen jaar. En ook al zijn we pas 7 dagane bezig, ik weet wel zeker dat dit jaar bewogen gaat worden. Niet alleen krijgen we Golfoorlog: Part 2, Bush strikes again. een verkiezingstrijd die nu al belachelijk voor woorden is. ( Vooral het idee dat de Christenunie misschien in de regering komt is voor mij absoluut reden om emigratie te overwegen) Ook is er weer Chamiones League voetbal met een Nederlandse club in de tweede ronde ( en dat is ook al weer wat jaartjes geleden.), en gaat het USC de zegetocht van de floraboys nogmaals meemaken. Hier een voorproefje in de glazen bol van Timmie wat ons allemaal te wachten staatin de eerste deel van 2003:

20 januari:
Moe van het gezeik van Amerika of ze nu gaan aanvallen of niet, valt Saddamn gewoon uit principe Kuweit aan zodat Bush wel moet aanvallen. Als hij het net zo kan uitvoeren als 10 jaar geleden, heeft hij weer een paar paleizen in de pocket.

4 februari:
PSV verliest alweer in de Holland Casina eredivisie nadat Guus Hiddink terug is naar zijn tweede vaderland Zuid-Korea. Hij is teruggegaan om te zorgen dat het hotel wat hem levenslang bier had beloofd spijt zal krijgen van die belofte.

10 februari:
De Floraboys vieren het feest nadat zij zeer verassend een Eersteklasser uit het bekertoernooi hebben geknikkerd en nu hun opwachting moeten maken tegen de Masters at Work. Vooral de heldendaden van Holy one Kenobi, luttele uren voor zijn vertrek naar Australie is puur jongensboek materiaal.

22 Maart:
Na maanden van onderhandelen is er eindelijk een nieuwe combinatie van partijen die gaan regeren. De LPF, Christenunie,D66, SP,NCPN en de feestpartij van Johan Vlemmings halen net een meerderheid. Nieuwe premier Mental Theo zal niet meer on teh Road verschijnen op TMF, maar het programma Lijst 0 waarin hij live Katja en Bridget aanrandt trekt hoge kijkcijfers. JPB is zo jaloers dat hij gelijk bondscoach wordt van het korfbal team van het vaticaan. Onder de leus, ook met rok een man wordt geprobeerd een gooi te doen naar de Europacup.

12 april:
Na ook een interview met Jospin en Chirac te hebben gedaan, zijn er voor Oli4 geen uitdagingen meer en hij neemt slechts genoegen met een interview met hemzelf gepubliceert in Vrij Nederland. VN, bang voor een blamage, honoreert dit verzoek.

30 april
Maxima wordt op Koninginnedag ziek afgevoerd naar het AMC na het te veel drinken van Oranje bitter op het lintjesfestival. Vooral het lintje voor Gerard Joling voor zijn bijdrage aan de Nederlands haarimplantaat industrie wordt haar te veel.

14 Mei.
Roda JC wordt kampioen van Nederland na blamages van de grote drie. Alle limburgse clubs worden volgens Amstel Cup tradities gelijk teruggezet naar de Gouden Gids divisie. " Het moet wel een leuke compititie blijven" geeft Kessler als commentaar.

En verder...(wordt vervolgd)

Timmie