Timmie Tikt - 24 Maart 2003

Timmie Tikt 18

Timmie's voorproefjes uit zijn glazen bol - Deel 2 We zijn nu bijna 3 maanden verder en we gaan weer even kijken wat mijn glazen bol zegt over het heden en verleden.

5 april

Saddamn nodigt uit respect Bush senior en Bush junior uit voor een barbecue aan de oevers van de eufraat. Bij terugkomst blijkt de oorlog voorbij aangezien de hamburgers die daar werden geserveerd van zulke klasse waren dat Saddamn gelijk Burger King uitkoopt om zijn hamburgers wereldwijd aan de man te brengen. Commentaar van Saddamn: Ik was een beetje onzeker over mijn hamburgers, zeker sinds Udai vindt dat er te weining kruit in zit, maar nu George mij heeft geholpen ben ik hem alleen maar dankbaar.

9 mei

Het florapark wordt gerenoveerd. Door de wekelijkse toestroom van mensen die liever de trainingen van de Floraboys bijwonen dan aan de jan van Gijzenkade te gaan zitten, is er besloten een kantine, een tribune en een goeie grasmat aan te leggen.

18 mei

Wouter Bos en Jan Peter Balkenende treden in het stadhuis van Capelle aan de Ijssel in het eerste politieke homo-huwelijk zodat eindelijk de formatie van een CDA en een PvdA een feit is. Vooral de sleep van 20 meter aan de jurk die Jan Peter Balkenende draagt is opzienbarend. De levensgrote foto van Pim Fortuyn die de nacht daarvoor door Mat Herben er was opgeschilderd niet.

25 mei

China wordt overwelmd door de Macarena. Alle chinezen worden helemaal dol van dit afgeleefde nummer en doen en mass het dansje waar de rest van de wereld zo een hekel aan heeft. Kaotic komt dan ook weer bij elkaar om een tour door China te doen. Het plan voor een chinese Idols wordt afgelast na 290.000 aanmeldingen. waarvan 250.000 hun versie van de Macarena bij de audities ten gehore brengen. De andere 40.000 blijken ook allemaal gefrusteerde idols deelnemers uit andere landen te zijn.

10 juni

In een gigantisch bassin onder de stad Seattle wordt Udai, de zoon van Saddam Hussein gevonden waar hij Kurt Cobain probeert te clonen. Na het success van de Macarena had hij gewoon zin om iemand beroemd neer te knallen op een barbecue.

1 juli

Volkert van der G wordt geheel via Nederlandse traditie vrijgelaten door een vormfout. Zijn lijk wordt 2 uur later afgeleverd op het binnenhof door Mat herben die hem in die 2 uur heeft gewurgd, gevierendeeld, verdronken en met 276 kogels heeft doorzeefd. Van der G. blijkt van een hartaanval te zijn overleden na het ziien van tatoeage " Machtige Mat will prevail" van Machtige Mat op de plaats waar vroeger zijn snor zat.

3 juli

Floraboys worden toch kampioen wanneer alle andere teams in hun competitie mysterieus op doping worden betrapt. De beschuldigingen naar 23 Merlijn die alle teams de avond daarvoor voor een gezamelijk feest had uitgenodigd worden niet serieus genomen.

Timmie