Timmie Tikt - 30 juni 2003

Timmie Tikt 25

Het heeft weer even geduurd, maar hier is die weer de Timmie tikt. DE 25e alweer dus een bijzondere. Daarom heb ik besloten om weer even mijn glazen bol erbij te pakken en de toekomst van de floraboys te voorspellen. Maar ook wilde ik de geschiedenis even aanhalen.

Oktober 2002 Op Oliviers fare-well party komt het idee om een nieuwe column te schrijven aangezien de prognose van de penose toch iets te weining publiceert en bij afwezigheid van de penose wordt besloten een nieuwe column in het leven te roepen , de timmie tikt.

December 2002 De floraboys ontsnappen na een nerveus einde van de competitie aan de degradatie en handhaven zich met een 5e plaats in de 2e klasse. Een resultaat wat op dat moment niet geheel als tevreden wordt beschreven.

Februari 2003. Met tranen in de ogen zwaaien de floraboys een floraboy uit hart en nieren, de holy 1 mighty Kenobi , uit op schiphol. Zijn actie op het wintertoernooi waar hij achter zijn standbeen langs 20 seconden voor tijd een winnend doelpunt maakt is een actie waar legendes geboren worden en mythes ontstaan.13 maanden zal hij clinics geven down under. Ook wordt rond deze tijd een nu al legendarisch klassement opgesteld waar merlijn '23' al snel heer en meester van is. Het buhne klassement is geboren.

16 mei 2003 Het Revt, geboortekamer van de floraboys wordt in de eerste wedstrijd van de floraboys getracteerd op weergaloos voetbal van de Samba-boys zoals ze even genoemd worden. Binnen een kwartier staat het maar liefst 5-1. Het toernooi wordt goed doorgegaan met als uiteindelijke resultaat een 6e plaats. De Deluxe Gold Limited Edition DVD staat maandenlang in de toplijsten van de DVD verkoop. Vooral het gekke Harald stukje is een bijna cruyffiaans populair.

Juni 2003 Zelfs de terugkeer van de verloren zoon Jose Blanco die bij zijn rentree een onvervalste hattrick maakt, kan het tij bij de floraboys niet keren. In de laatste wedstrijd degraderen de Floraboys naar de 3e klasse. Een zwarte bladzij uit de geschiedenis. DE floraboys gaan verder.

1 juli 2003 De 25e timmie tikt!

5 juli 2003 De boris de hellraiser barbecue trekt 25.000 fans die treuren om het heengaan van de legendarische mascotte van de floraboys. Honderden bloemen uit de hele wereld komen Boris de laatste eer bewijzen. Zelfs de hondjes van Pim Fortuijn pissen op zijn graf. Deze worden dan ook direct op de barbecue gemieterd.

september 2003 De floraboys winnen hun eerste wedstrijd met 28-0, waarin elke floraboy een hattrick maakt. De treffer die in eigen doel dwarrelde van de penose wordt omdat hij ook te laat aan was gekomen niet geteld. ITS- AIO druipt weer teleurgesteld af.

DEcember 2003 De cup is weer voor de floraboys. met een doelsaldo van 156 voor en 3 tegen (uit een wedstrijd waar slechts 4 floraboys waren op komen dagen) breken de floraboys records. Wanneer supervedette Merlijn wordt gevraagd naar het geheim van het succes antwoord hij : Kijk, as je wint, dan verlies je dus niet, en als je niet verliest, winnen andere teams neit van je. En als andere teams niet winnen, win jij de cup, simpeltjes. De grachtentocht wordt op het halverwege afgelast wanneer Saddamn Hussein uit verruking de gracht inspringt en overlijdt. Zelfs George Bush kan hem niet reanimeren.

Februari 2004 Als een held wordt Kenobi in australie uitgezwaaid. Zijn clinics hebben een land op zijn kop gezet en toen Bret emerton zijn kenobi tatoo liet zien wisten mensen het zeker. Kenobi ging australie naar het WK 2006 leiden. Maar kenobi bedankt voor de eer en blijft zijn club trouw. Met kenobi bestormen de floraboys de 2e klasse en de beker.

Timmie