Timmie Tikt 34

Als je inspiratie hebt, heb je inspiratie. Zo nu ook. Een post van Victor op Floraboys.com was genoeg om dat weer op gang te krijgen. En dan moet ik het vooral hebben over de IKEA, waar veel boys de laatste tijd zijn gaan shoppen. Ook mijn interieur komt voor een deel, net als die van Mitch, Victor en t, uit deze zweedse houtmagnaat. Alleen de ietwat sceptische Jossyt S Puite, beter bekend als de Hero van Haarlem, webmastert voor al uw bestellingen, heeft een wat vijandige houding tegen de IKEA.

Waarom dat precies is weet ik niet, want ik moet eerlijk toegeven dat ik de IKEA redelijk fijn vind om te gaan shoppen voor meubels. Ik ga liever daar dan bij een of andere design meubelmaker waar ik 3 maal zoveel betaal en eigenlijk slechtere koffie/thee krijg. Okay ik geef toe, heb je eenmaal een IKEA gezien, dan heb je ze allemaal gezien. Ook toegegeven, het ballenbad/speelland/Smalland omroepbericht komt na 1 keer je strot uit. Ook moet je even kijken wanneer je er heen gaat (zaterdagmiddag dus niet.. maar de meeste avonden gaat altijd wel) , maar voor de rest kan ik gewoon zeggen: Als ik dan toch meubels nodig heb, ga ik liever naar IKEA.

Ja, IKEA haters aller werelden, je leest het goed. De IKEA is nog niet zo erg.

Omdat ik deze TT niet helemaal in een reclamecampagne wil laten verglijden, bereid ik me voor op het grote evenement wat a.s. zaterdag gaat plaatsvinden. Het grote pre-paasbalmiddagevenement. Het schijnt dat de roddelbladen al spreken van een speciale handtekeningsessie van VVWF, herstellend van een zware knieblessure. Ook al zal die niet mee gaan trainen, hij zou de fans wel een hart onder de riem willen steken. Nou heb ik het maar van horen zeggen, maar wie weet..Het zou wel eens een hele mooie middag kunnen worden. Ook Jossyt S. kan misschien langskomen, wat nu al de spontane FloraClubdag schijnt te gaan heten.

Ik moedig ook iedereen aan om maar te komen en lekker te komen ballen.